Dragi gosti,

Dobrodošli u Villa Olivu.

Veliko nam je zadovoljstvo što ste izabrali upravo našu kuću za vaš odmor.

Da bismo Vam osigurali ugodan boravak i otklonili moguće nesporazume molimo da se upoznate s kućnim redom.

Početkom korištenja smještaja podrazumijeva se da je gost upoznat i suglasan s kućnim redom i da pristaje na obaveze i uvjete ovdje istaknute. Nepridržavanje pravilnika kućnog reda može rezultirati otkazom rezervacije, te naplatom pune cijene boravka bez obzira na raniji prisilni odlazak.

 1. Kod dolaska u apartman predajete domaćinu vašu osobnu kartu ili putovnicu, radi prijave Turističkom uredu.
 2. Posteljina je uključena u cijenu i mijenja se svakih 7 dana. Domaćin nije obavezan čistiti i pospremati apartman. Za vrijeme korištenja apartmana dužni ste sami održavati red i čistoću istog. Tijekom ljeta molimo dnevno iznositi smeće iz stana. Pušenje nije dozvoljeno u apartmanu
 3. Domaćin nema pravo bez najave i dopuštenja gosta ulaziti u iznajmljeni stan, niti dirati i koristiti osobnu imovinu gosta. Domaćin može ući u objekt bez prisutnosti gosta samo u slučajevima kada ima opravdanu sumnju da objektu ili imovini gosta prijeti opasnost, te kada opravdano sumnja na kršenje pravila kućnog reda.
 4. Buka nije poželjna u kući, posebno za vrijeme noćnog odmora od 23,00 do 7,00 sati. Osim što se apelira na primjerno ponašanje odraslih, molimo pripazite na ponašanje djece prilikom igre.
 5. Molimo Vas da čuvate iznajmljen apartman, da isključite električna trošila i zatvorite slavine. Posebno nemojte bespotrebno ostavljati upaljen klima uređaj dok niste u stanu niti ga koristiti uz otvorene prozore i vrata. Prilikom izlaska iz prostorija (apartmana) molimo zatvoriti sva vrata i prozore kako u slučaju oluje, grmljavine ili propuha ne bi nastala šteta.
 6. Osobama koje nisu gosti iznajmljenog smještaja nije dozvoljeno noćenje ili cjelodnevni boravak, niti korištenje inventara bez izričitog dopuštenja domaćina. Ukoliko budu pronađene osobe koje nisu registrirane ili nisu najavljene prilikom rezervacije, domaćin ili agencija imaju puno pravo otkaza smještaja svim gostima. Budete li odsutni više od 2 dana molimo da obavijestite domaćina.
 7. Gost koji namjerno ili nehotice počini kvar ili štetu na imovini morat će domaćinu nadoknaditi puni iznos nastale štete. Molimo za odgovorno ponašanje i rukovanje. Na dan odlaska gost je obavezan osobno pozvati domaćina da uz njegovo prisustvo pogleda sve prostorije i kućne aparate kako bi dokazao da nije počinio štetu. Tek tada gost ima pravo napustiti smještaj.
 8. Ljubazno Vas molimo da na dan odlaska napustite smještaj do 09,00 sati kako bi on bio očišćen i pospremljen za druge goste koji dolaze nakon Vas i imaju pravo ulaska do 14,00 sati. Zadržavanje u stanu nakon 09,00 sati bezuvjetno povlači plaćanje dnevne cijene bez mogućnosti daljnjeg boravka u smještajnoj jedinici. Ključevi se moraju vratiti po isteku boravka.
 9. Gostu koji se ne pridržava kućnog reda i remeti mir bezuvjetno će se otkazati smještaj. U slučaju otkaza smještaja od strane domaćina ili agencije zbog povrede pravila kućnog reda gostu će biti naplaćen cjelokupni iznos rezerviranog razdoblja, bez obzira na kraći boravak. Ukoliko se odlučite da Vaš ugovoreni boravak prekinete ranije, dužni ste platiti cijelu rezervaciju boravka. Cijena za upotrebu soba i apartmana za cijelo ugovoreno razdoblje naplaćuje se unutar prva dva dana korištenja istih.
 10. Molimo vas da nakon uporabe roštilja isti očistite, kako bi bio raspoloživ i za druge korisnike .Ugljen gosti moraju osigurati sami. Također molimo na oprez prilikom rukovanja roštiljem da ne dođe do neželjenog požara
 11. Molimo Vas da čuvate iznajmljenu smještajnu jedinicu i odnosite se obzirno prema namještaju i opremi u interijeru i eksterijeru kuće. Nije dozvoljeno premještati namještaj između prostorija, te iznositi unutarnju opremu u drugu smještajnu jedinicu, izvan kuće ili na plažu (stolice iz kuhinje na terasu, pribor za pripremu i konzumaciju hrane u drugu smještajnu jedinicu, ručnike ili deke iz apartmana na plažu, ležaljke od bazena na plažu i sl.).
 12. Molimo Vas da suncobrane složite nakon uporabe i u slučaju vjetra.Svaka nastala šteta mora biti podmirena.
 13. Kupališni red na bazenu:

- obavezno je tuširanje prije ulaska u bazen

Nije dozvoljeno:

-ulaziti u bazen u obući

-unositi madrace, peraje,daske za plivanje,igračke…

-trčanje ,skakanje u vodu, ronjenje i ostale aktivnosti koje mogu uzrokovati štetu

-korištenje bazena od strane neplivača bez nadzora

-ulaziti u bazen sa infektivnim bolestima

-oštećivanje prostora i opreme bazena

Prije ulaska u bazen obratiti pozornost na slikovne upute o ponašanju na bazenu.

Sve reklamacije uzimaju se u obzir samo ako su prijavljene za vrijeme boravka. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.